Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Suzete si inele gingivale
  6. /
  7. Tommee Tippee Suzeta ortodontica...

Tommee Tippee Suzeta ortodontica de zi Fun, 6-18luni, caine, 2bucati

Beneficii Tommee Tippee Suzeta ortodontica de zi Fun, 6-18 luni:Tetina in forma asemanatoare cu cea a biberonului – pentru o hranire mai familiara a bebelusului;Aprobat de bebelusi* - *68% dintre subiecti au acceptat din prima aceasta noua suzeta Fun, comparativ cu doar 43% pentru vechiul model Closer to Nature – intr-un studiu independent de produse efectuate de Swift, februarie 2013, cu 112 mame si bebelusi din Marea Britanie;Forma ortodontica – face mai usor ca suzeta sa fie tinuta in guritele celor mici, sprijinind in acelasi timp o dezvoltare orala naturala;Sigur pentru bebelusi – niciuna dintre suzetele noastre nu contine BPA.Tetina este din silicon moale si placut la atingere si nu contine BPA.

Acest produs Tommee Tippee Suzeta ortodontica de zi Fun, 6-18luni, caine, 2bucati din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Boneta cu sampon confort, 1 bucata, Multi Care
DETTOL SENSITIVE DEZINFECTANT PENTRU RUFE 1.5L
Ciorapi compresivi dress clasa II Rayat - Negru, 6
Fond de ten Better Than Perfect No. 05 Creamy Beige, 30ml, Eveline Cosmetics
Plasma marina Quinton Hipertonic 15ml, 20 fiole, Oligocean
SESDERMA MEDICAL MASCA REVITALIZANTA 1BUC
Gel de spalare hidratant Ageless, 150ml, BeBio
Sampon natural revitalizant cu fructul dragonului pentru toate tipurile de par, 400ml, Faith in Nature
Secom Milk Thistle Phytosome x 30 capsule
chevron-right-circle