Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PIZ BUIN After Sun Tan Intensifying Lotiune dupa plaja, 200ml

Beneficii PIZ Buin After Sun Tan Intensifying:Lotiune calmanta si regeneranta;Hidrateaza pielea;Ofera 24 ore de hidratare;Absorbtie rapida. Non-uleios.Ingrediente PIZ Buin After Sun Tan Intensifying:Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Ononis Spinosa Root Extract, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides, p-Anisic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Parfum.Mod de utilizare PIZ Buin After Sun Tan Intensifying:aplicati dupa expunerea la soare pe tot corpul sau anumite zone care au fost mai mult expuse la soare.

Acest produs PIZ BUIN After Sun Tan Intensifying Lotiune dupa plaja, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Thermacare Comprese calde pentru gat umeri si incheietura mainii 2 bucati
Discuri demachiante, 120 bucati, Leonex
Nasirus Sinus Hot Drink, 10 plicuri, Plant Extrakt
Cleste pentru unghii, 1 bucata, Cupio
Spray antiviral, 15ml, Plantamed
L-Carnitine 3000 mg/20 ml BP aroma visine 500 ml Balkan Pharmaceuticals
Pasta de dinti Santoral Homeopat, 100 ml, Steaua Divina
Urigood 550 mg, 30 capsule
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS8219 C2
chevron-right-circle