Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Curatare si spalare
  6. /
  7. Ariul Stress Relieving Dischete...

Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1, 30 bucati

Beneficii Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1:ingredientele AHA si BHA controleaza productia de sebum;uleiul de frunze de arbore de ceai ajuta la calmarea pielii iritate;extractul de frunze de ceai verde hidrateaza rapid pielea;sunt destinate unei exfolieri blande, fara a provoca iritatii;formula usoara si sigura;ambalaj portabil, ideal pentru a fi purtat in geanta sau in buzunar.pentru cele mai bune rezultate folositi dischetele pentru exfoliere in paralel cu dischetele pentru tonifiere;NU CONTINE: Parabeni, Surfactant pe baza de sulfat, Uleiuri minerale, Parfumuri artificiale, Coloranti artificiali, TEA, Detergenti, Ulei de silicon.Ingrediente Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1:Linalool, Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Pachyrhizus Erosus Root Extract, Brassica Oleracea Botrytis (Cauliflower) Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Panthenol, Allantoin, C12-14 Pareth-12, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Cetylpyridinium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.Mod de utilizare Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1:Dupa rutina de curatare, luati un tampon si stergeti usor fata, pentru a va exfolia pielea si pentru a indeparta celulele moarte. Continuati cu rutina normala de ingrijire a pielii.

Acest produs Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1, 30 bucati din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Detergent lichid pentru rufe colorate, 2.9 litri, Lovela Baby
Sampon hipoalergenic natural si extra-hidratant cu miere si macadamia Pink Grapefruit, 500ml, Kundal
Himalaya Cystone 60 comprimate
Lipojen Ruj lichid volumizant Crystal Clear semi-mat cu colagen nr. 1, 5 ml
Batoane High Carb Endurance+, 3 bucati, Isostar
Serum restructurant, Ideal Collagen, 30ml, Dr Fiterman
L-Carnitine 3000 cu aroma de portocale, 20 fiole, BioTechUSA
Crema de ochi Supreme Lifting, 15ml, Nuance
Formula pentru pompare musculara si oxid nitric AMP Ultra NOX, 120 tablete, GNC
chevron-right-circle