Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BioSunLine Vita C Veg Gummies ASTROBEARS , 60 jeleuri

Beneficii BioSunLine Vita C Veg Gummies ASTROBEARS:au gust placut, cu aroma naturala de portocale;usor de administrat;fara coloranti, arome si indulcitori artificiali;Vitamina C contribuie la:functionarea normala a sistemului imunitar;metabolismul energetic normal;reducerea oboselii si extenuarii;functionarea normala a sistemului nervos;protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;mentinerea sanatatii psihice;regenerarea formei reduse a vitaminei E;creste absorbtia fierului.Ingrediente BioSunLine Vita C Veg Gummies ASTROBEARS:Fiecare jeleu vegetal contine: vitamina C 60 mg/75% VNR*; extract din fructe de Maces (Rosa canina); cu aroma naturala de portocale. *VNR=Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).Jeleurile Veg Gummies Astrobears au in compozitia lor pectina, o fibra solubila ce se regaseste in mod natural in fructe si legume.Vita C Kids Veg Gummies Astrobears NU contine: coloranti, lactoza, gluten, arome sau indulcitori artificiali.Mod de administrare BioSunLine Vita C Veg Gummies ASTROBEARS:Copii peste 3 ani: cate 2 jeleuri vegetale pe zi.

Acest produs BioSunLine Vita C Veg Gummies ASTROBEARS , 60 jeleuri din categoria Vitamine si suplimente copii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet apa termala, 250ml 1+1 cadou, Gamarde
Multivitamine Jeleuri pentru Adolescenti 12-17 ani, Milestones® Teen, 120 Jeleuri, GNC
HartMann HydroClean advance 10x10cm x 10 buc
Crevil Gel Puterea Calului x 250ml
Crema de zi pentru lifting si fermitate SPF30 Age Lift, 40ml, Uriage
Sirop de macese, 200ml, Faunus Plant
L'Erbolario Frangipani Pachet Apa de parfum 15ml + Bijuterie bratara
Gel de curatare pentru ten normal-uscat, 150ml, Sebamed
Macese pudra ecologica, 125g, Niavis
chevron-right-circle