Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de noapte
  6. /
  7. Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME...

Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Crema de noapte, 50ml

Beneficii Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Crema de noapte:Dupa o luna de aplicare: ridurile sunt reduse cu 29,63%, pielea este cu 47,06% mai hidratata, conturul fetei este remodelat cu 33,46%;Hraneste pielea obosita si hidrateaza intens, astfel ca tenul este revitalizat complet pana dimineata;Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii in profunzime si refacerea structurii de colagen;Creste rezervele de apa la nivelul pielii, care capata un aspect tanar si luminos;Stimuleaza microcirculatia si regenerarea pielii, conferindu-i un aspect radiant si tanar;ANTIRID - FERMITATE - REGENERARE;Toleranta cutanata excelenta;Non-comedogenica;Neiritanta;Nu contine parabeni.Ingrediente Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Crema de noapte:Aqua, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, PEG-6 stearate, Glycol stearate, PEG-32 Stearate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Lanolin, Ceteareth-12, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Carbomer, Parfum, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citronellol, Geraniol, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.Mod de utilizare Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Crema de noapte:Aplicati seara pe fata, gat si decolteu si masati usor pana la absorbtia completa in piele.

Acest produs Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Crema de noapte, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca tip servetel cu colagen, 25 g, OOTD
Marnys Cistomar, 30 capsule
Alevia Dodino Sirop Vermilin, 150ml
GNC Vitamina C 1000 mg cu macese 100 tablete
Lotiune pentru regenerarea parului, 150ml, Regivero
Fond de ten fluid corector cu SPF25 pentru piele sensibila Toleriane Nuanta 10, 30ml, La Roche-Posay
Ruj tint rezistent Juicy 19 Almond Rose, 29ml, Rom&nd
Crema de fata cu protectie solara SPF 50+ P20 Sensitive, 50ml, Riemann
DUREX PREZERVATIVE FEEL INTIMATE 12 BUCATI
chevron-right-circle