Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Apa micelara, 250ml

Benefici Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Apa micelara:Indeparteaza machiajul rezistent;Curata delicat si restabileste pH-ul;Calmeaza & Hidrateaza;Testat dermatologic;Umple ridurile fine;Fara parabeni;Fara alcool;Testat dermatologic;Fara parabeni.Ingrediente Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Apa micelara:Moleculele de NANO ACID HIALURONIC patrund prin cele mai profunde straturi ale pielii, retin apa, estompeaza ridurile fine si confera un efect anti-age.Extractul de Aloe este un ingredient de utilizare traditionala in industria cosmetica, stimuland productia de colagen si avand efecte antioxidante si anti-age.Niacinamida, sau vitamina B3, stimuleaza sinteza de ceramide ce asigura mentinerea nivelului optim de hidratare de la nivelul pielii. Pielea isi mentine proprietatile de elasticitate, tonus si rigiditate. Niacinamida normalizeaza secretia de sebum. La nivel celular, niacinamida creste productia de colagen cu 54%.Dexpantenolul are actiune dubla, stimuland refacerea tisulara si hidrateaza intens.Alantoina este un principiu activ din tataneasa (Symphytum officinale) ce contribuie la epitelizarea si refacerea tisulara.Mod de utilizare Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Apa micelara:Utilizare dimineata si seara. Umeziti o discheta demachianta cu apa micelara si curatati usor tenul, fara a freca, pentru indepartarea machiajului si impuritatilor. Nu necesita clatire.

Acest produs Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT Apa micelara, 250ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Steaua Divina Menstrofit, 60 capsule
Beres Vitamina C Junior 30 comprimate masticabile
Crema fata cu Retinol SPF30, 40 ml, Revuele
Crema antirid Men, 50 ml, Apivita
Sampon impotriva caderii parului, 400ml, Himalaya
Set pentru baie Gourmand's Favorites, IDC Institute
La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Microexfoliant 400 ml
Dispenser Sapun lichid crema cu flori de Frangipani, 1000ml, Dermomed
Masca faciala calmanta cu ceai verde, 23ml, When Beauty
chevron-right-circle