Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr Fiterman IDEAL Collagen+Eye Crema contur ochi, 15ml

Beneficii Dr Fiterman IDEAL Collagen+Eye Crema contur ochi:Fortifiaza functia de bariera naturala a pielii din zona ochilor;Umple ridurile fine;Reduce aparitia cearcanelor pentru o privire fara semne de oboseala;Acizii grasi saturati si vitaminele liposolubile favorizeaza stimularea neovascularizatiei din jurul ochilor si implicit a sintezei de colagen;Conturul ochilor arata mai odihnit, revitalizat si netezit.Ingrediente Dr Fiterman IDEAL Collagen+Eye Crema contur ochi:Hydrotensyl Complex, niacinamida (vitamina B3), dexpantenol, alantoina, ulei de cocosDatorita ingredientelor active din compozitie precum Hydrotensyl Complex - format din colagen solubil nativ de origine marina, elastina hidrolizata de origine marina, extract de miere si glicogen marin -, ulei de cocos si niacinamida (vitamina B3), dexpantenol si alantoina, Ideal Collagen+ Eye, crema contur ochi hidrateaza natural pielea, ii mentine elasticitatea, ii sporeste tonusul si o catifeleaza.Mod de utilizare Dr Fiterman IDEAL Collagen+Eye Crema contur ochi:Se aplica in fiecare dimineata si seara pe zona conturului ochilor.

Acest produs Dr Fiterman IDEAL Collagen+Eye Crema contur ochi, 15ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de merisoare si afine, 20 de plicuri, Fares
LIERAC LIFT INTEGRAL CREMA LIFTING TEN NORMAL USCAT 50ML
Jeleuri ecologice ''Inimioare , 100g, Niavis
Revelator de stralucire, 50ml, Mediceutics
CH-Alpha Active Colagen 4 in 1 formula, 28 fiole buvabile
Servetele unghii, 325 bucati, Cupio
Servetele cu ingrediente naturale impotriva tantarilor, 1 bucata, Orphea
When Masca coreana din bioceluloza cu niacinamida si aloe vera Snow Magic, 23g
Tinctura pentru potenta, Potent X Libido Plus, 100ml, Nutrisential
chevron-right-circle