Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr Fiterman IDEAL Perfect Body Mist, 250ml

Beneficii Dr Fiterman IDEAL Perfect Body Mist:Mistul de corp cu pH apropiat de cel al pielii, invioreaza, catifeleaza si ofera o senzatie placuta de prospetime;Parfumul subtil imbraca pielea delicat si o revitalizeaza;Hidrateaza intens pielea;Catifeleaza si parfumeaza delicat;Ofera o senzatie placuta de prospetime;Asigura si mentine starea de sanatate a pielii datorita prebioticelor din compozitie;Testat dermatologic;Piele deshidratata, Piele normala.Mod de utilizare Dr Fiterman IDEAL Perfect Body Mist:Pulverizati pe pielea corpului, pentru o senzatie de improspatare si stare de bine.

Acest produs Dr Fiterman IDEAL Perfect Body Mist, 250ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hrisca bio decorticata, 500g, Primeal
Vita-Min Complex C+D3+Zn+Se+Mg, 30 capsule, AdNatura
Orz verde pulbere bio, 150g, Dragon Superfoods
Concentrat anti-age Timeless, 30ml, Dr.Grandel
Gluta-X5 cu aroma de mar verde, 405g, Genius Nutrition
AVENE COLD CREAM CREMA DE MAINI 50ML
ArginMax, 90 capsule, GNC
Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 155 - SILVERstar, 10.5ml, Catrice
Pudra proteica cu aroma de Vanilla-Caramel Premium Whey, 500g, Weider
chevron-right-circle