Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Herbitussin Tuse si Durere...

Herbitussin Tuse si Durere in Gat, 12 pastile

Beneficii Herbitussin Tuse si Durere in Gat:Ingrediente naturale - produse bazate pe extracte de plante, uleiuri esentiale si ingrediente cu efecte benefice recunoscute;Retete elvetiene originale - Create dupa retete originale si formule confirmate, produsele sunt inspirate de traditie, de cunostintele calugarilor din Elvetia, fiind perfectionate in baza celor mai recente descoperiri stiintifice;Standarde inalte - Realizate in conformitate cu standardele europene de calitate si siguranta.Ingrediente Herbitussin Tuse si Durere in Gat:Miere, suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra); acid ascorbic/vitamina C; extract de 14 plante (radacina de Lemn-dulce/ Glycyrrhiza glabra, frunze de Mur/ Rubus fruticosus, frunze de Menta/ Mentha piperita, flori de Musetel/ Matricaria chamomilla, frunze de Eucalipt/ Eucalyptus globulus, fructe de Fenicul/ Foeniculum vulgare, flori de Albastrele/ Centaurea cyanus, flori de Tei/ Tilia cordata, flori de Nalba-de-padure/ Malva sylvestris, flori de Lumanarica/ Verbascum phlomoides, frunze de Salvie/ Salvia officinalis, fructe de Anason-stelat/ Illicium verum, parti aeriene de Cimbru-de-cultura/ Thymus vulgaris, flori de Soc/ Sambucus nigra); mentol; anetol; ulei esential de Eucalipt (Eucalyptus globulus). Alte ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa, caramel sulfit de sodiu.Mod de administrare Herbitussin Tuse si Durere in Gat:Copii cu varsta curpinsa intre 6 si 12 ani: 2 pastile pe zi.Copii cu varsta peste 12 ani si adulti: 3 pastile pe zi.Pastilele trebuie tinute in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa.Precautii / Atentionari Herbitussin Tuse si Durere in Gat:A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Herbitussin Tuse si Durere in Gat, 12 pastile din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie Tea Tree Cica,100ml, Orjena
Zeolit Spectrum, 200 capsule, Novo Biomedics
Vopsea de par nuanta 5GM castaniu deschis cappuccino, Color&Soin
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX1969V 3086
Mixtura mentolata fl. x 100 ml Vitalia K
Sampon spuma pentru nou-nascuti, 150ml, Mustela
Balsam de par Ulei Extraordinar, 200ml, Elseve
Sapun natural bogat in vitamine si minerale pentru ten si corp cu namol si kale, 120 g, Techir
Always Platinum Night, 22 bucati
chevron-right-circle