Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Herbitussin Tuse Spray, 30ml

Beneficii Herbitussin Tuse Spray:ofera copiilor cu varsta de peste 1 AN si adulti o formula complexa pentru a calma tusea seaca si raguseala;protejeaza cavitatea bucala, gatul, corzile vocale si laringele de iritatia cauzata de factorii externi (bacterii, virusuri);hidrateaza in mod intensiv mucoasa uscata si iritata si calmeaza senzatia de uscaciune si dureri in gat;amelioreaza inflamatia de la nivelul cavitatii bucale (faringita, amigdalita);contine extracte naturale de lichen islandez, nalba si tei si acid hialuronic.Mod de administrare Herbitussin Tuse Spray:Copii cu varsta de peste 1 an:1-2 pulverizari in partea din spate a gatului de cateva ori pe ziAdulti: 2-3 pulverizari in partea din spate a gatului de cateva ori pe zi

Acest produs Herbitussin Tuse Spray, 30ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TORRAS Ciocolata alba cu fructe Goji fara zahar si gluten, 75g
IVATHERM CREMA AKNE-SYT 30ML
Gel de dus si sampon pentru bebelusi, 300ml, Sabio
Sampon cu Sulf 100ml TIS
Crema de noapte antirid Norelift Chrono-Filler, 50ml, Noreva
Lapte premium pentru copii de varsta mica 1-2 ani NUTRI-BIOTIK 1+, 1200g, Aptamil
Lip gloss pentru volum 03 Magnetic Pink, 4.7ml, Nuance
Mei decorticat, 200g, Springmarkt
Ulei de Nuca presat la rece, 100ml, Solaris
chevron-right-circle