Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire, 50ml

Beneficii PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire:textura sa proaspata de gel hidrateaza pielea si ii ofera un finisaj mat si pudrat;92% ingrediente de origine naturala;Testata sub control dermatologic;Frumusetea in miscare din 1920;Semnatura Payot: ingrediente derivate din stiinta si din expertiza plantelor;50% hartie reciclata in aceasta cutie.Ingrediente PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Cannabis Sativa Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cedrus Atlantica Bark Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Lamium Album Flower Extract, Mel, Mentha Aquatica Leaf Extract, Prunus Persica Juice, Citrus Limon Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.Mod de utilizare PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire:Aplicati dimineata si/sau seara pe intreaga fata si pe gatul perfect curatate.Precautii / Atentionari PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire:Pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

Acest produs PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

106.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema purifianta pentru ten acneic, 30ml, Eye Care Cosmetics
Lac de unghii in the City Belgrade, 15ml, Cupio
Serum pentru barbati Pro-Youth Face 4ward, 30ml, Shakeup Cosmetics
Mix pentru briose cu zmeura Keto, 225g, Ketorem
Detox Activ, 60 capsule, Herbagetica
Ampoule cu calamina, 20ml, The Potions
Colon help detox forte, 240g, Zenyth
Discuri demachiante, 70 bucati, Leonex
Esenta calmanta cu extract de Houttuynia Cordata, 50ml, Abib
chevron-right-circle