Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ALKMENE Tea Tree Apa de gura, 500ml

Beneficii ALKMENE Tea Tree Apa de gura:Previne eficient paradontoza protejand dintii si gingiile;Contine ulei din arbore de ceai Australian, renumit pentru proprietatile sale;Antibacteriene, antiseptic si revigorante;Impotriva : cariilor, paradontozei, placii dentare si gingivitei;Apa de gura Alkmene® asigura o respiratie minunata.Ingrediente ALKMENE Tea Tree Apa de gura:AQUA, GLYCERIN, SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL, OLAFLUR, SODIUM FLUORIDE, ZINC CHLORIDE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, AROMA, POTASSIUM ACESULFAME, COCAMIDOROPYL BETAINE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, SODIUM CHLORIDE, LACTIC ACID.Mod de utilizare ALKMENE Tea Tree Apa de gura:Dupa periaj, umpleti capacul pana la linie si clatiti bine timp de 30 de secunde. Pentru o igiena orala optima, va recomandam sa utilizati pasta de dinti cu ulei de arbore de ceai Alkmene®.

Acest produs ALKMENE Tea Tree Apa de gura, 500ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Omega Mix, 1kg, Alevia
Sampon bio pentru par gras, 200ml, La Saponaria
Gerovital Beauty Fond de ten cu acid hialuronic si vitamina E SPF 10 Ivory 30 ml
Vitamina C 500mg, 60 capsule, Gold Nutrition
Ochelari de soare barbati Polarizen Anniversary XI TR7523 C04-P01
Guler cervical rigid ajustabil 1026, Marimea1, 34-40cm, Bej, Medtextile
Tonic hidratant pentru fata Rose Passion, 150ml, OTACI
Benocan CBD Crema reparatoare cu ulei de canepa canabidiol 50 ml Natur Pharma
Perie 100% naturala pentru barba Sandalwood, 1 bucata, Monsieur Barbier
chevron-right-circle