Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. ALKMENE Tea Tree sampon,...

ALKMENE Tea Tree sampon, 200ml

Beneficii ALKMENE Tea Tree sampon:formula extrem de eficienta cu ulei de arbore de ceai, vitamine si alantoina ajuta la combatetea matreatii;calmeaza scalpul si amelioreaza mancarimea;intareste parul si ii reda stralucirea naturala;parul este curatat usor lasandu-l moale si suplu.Ingrediente ALKMENE Tea Tree sampon:AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ALLANTOIN, SALICYLIC ACID, PANTHENOL, NIACINAMIDE, ZINC CHLORIDE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PARFUM, GLYCERIN, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.Mod de utilizare ALKMENE Tea Tree sampon:In functie de lungimea parului, distribuiti uniform o cantitate de sampon alkmene in parul umed, spumati, masati scalpul si lasati sa actioneze pentru scurt timp. Apoi clatiti.

Acest produs ALKMENE Tea Tree sampon, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vitamina C 1000mg + D3 2000UI + Zinc 15mg, 30 comprimate, BioSunLine
Nurofen Forte 400mg 24 comprimate
Dacia Plant Ingerasul Laxen sirop x 200 ml
Gel natural pentru calmarea intepaturilor de tantari la copii, 10ml, Orphea
Fares Biomicin urinar A20, 15 capsule moi
Cremă Ultra-activă
Gel exfoliant Firmx Peeling Gel, 30ml, Peter Thomas Roth
Balsam original multifunctional, 10ml, Dr.PAWPAW
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU580 0700
chevron-right-circle