Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Swiss Energy Omega 3 Multivit, 60 jeleuri

Beneficii Swiss Energy Omega 3 Multivit:Omega-3 Multivit jeleuri moi sunt destinate copiilor cu varsta de pana la 3 ani;Acest complex contine o doza mare de acizi grasi esentiali omega-3 si 10, vitamine si iod;Acizii grasi Omega-3 sunt foarte importanti pentru sanatatea si dezvoltarea generala a copiilor si au un efect complex asupra organismului;Acizii grasi Omega-3 contribuie la:- munca activa a creierului, imbunatatirea memoriei, concentrarii si apararea impotriva stresului copiilor;- functionarea normala a ochilor si imbunatatirea vederii;- functionarea normala a sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la raceli, reduce posibilele reactii alergice;Complexul bogat de 10 vitamine asigura cota lor zilnica si are un efect pozitiv echilibrat asupra sanatatii generale a copiilor;Iodul este foarte important pentru dezvoltarea cognitiva sanatoasa a copiilor.Mod de administrare Swiss Energy Omega 3 Multivit:Doza zilnica recomandata pentru copii de la 4 ani: 3 jeleuri gumate. A nu se consuma mai mult de 3 jeleuri gumate pe zi. A nu se lasa la indemana copiilor. 60 de jeleuri gumate in cutie cu aroma de fructe de padure, portocala si lamaie.Precautii / Atentionari Swiss Energy Omega 3 Multivit:Consumul excesiv poate produce efecte laxative. Suplimentele alimentare nu pot inlocui un regim alimentar variat si echilibrat. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Acest produs Swiss Energy Omega 3 Multivit, 60 jeleuri din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti Cool Mint, 100ml, Sensodyne
Crema tartinabila artizanala de cacao cu alune, 200g, Casa Kakau
Prevomit, 60 jeleuri aroma capsuni, Zdrovit
Naturalis sapun cu glicerina si liliac buc.
Snur ochelari HAYNE 20320402
Sapun vegetal cu smochine, 100g, Florinda
Pansament Tegaderm+Pad 9x10cm, 1 bucata, 3M
Mascara I Love Extreme Crazy Volume, 12ml, Essence
Glucosprint 3flac. x 25 ml
chevron-right-circle