Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Swiss Energy pastile pentru...

Swiss Energy pastile pentru gat cu Menta + Eucalipt + 20 de Ierburi Alpine, 12 comprimate

Beneficii Swiss Energy pastile pentru gat cu Menta + Eucalipt + 20 de Ierburi Alpine:Cu eucalipt natural si mentol;Iti elibereaza nasul infundat si iti improspateaza gatul;Reteta elvetiana traditionala cu 20 de plante.Mod de utilizare Swiss Energy pastile pentru gat cu Menta + Eucalipt + 20 de Ierburi Alpine:Dizolvati incet in gura un drajeu la fiecare 2-3 ore; sau utilizati conform indicatiilor consultantului de specialitate.Precautii / Atentionari Swiss Energy pastile pentru gat cu Menta + Eucalipt + 20 de Ierburi Alpine:A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat persoanelor cu intoleranta la fructoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.A nu se depasiti doza recomandata pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinta, inainte de sfirsitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj. Lot, data fabricarii si data expirarii).A se pastra la temperatura camerei la loc uscat si protejat de surse de caldura si lumina.

Acest produs Swiss Energy pastile pentru gat cu Menta + Eucalipt + 20 de Ierburi Alpine, 12 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Ulei de cocos presat la rece, 40ml
Avent Cana cu Pai baieti, 300ml SCF798/01
Crema colorata anti-pete pigmentare cu protectie solara SPF 50+ pentru fata Capital Soleil, 50ml, Vichy
Elimax sampon antiparazitar, 100 ml + pieptene
Marnys VITAHELP Zinc 25mg, 60 capsule
Absorbante intime din bumbac organic pentru noapte, 10 bucati, Organyc
Rame ochelari de vedere copii Polarizen 98288 C2
Ceai de frunze de busuioc, 50g, Plafar
Equilibra Aloe Crema solara pentru copii SFP 30
chevron-right-circle