Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant...

Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant impotriva caderii parului, 10 fiole

Beneficii Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant impotriva caderii parului:Tehnologia TRIACTIVE3 este o tehnologie exclusiva (brevet Giuliani) cu eliberare treptata care garanteaza eficienta unei singure aplicari la fiecare 3 zile;Folosesc o concentratie tripla de ingrediente active;Ingredientele patrund rapid in foliculul de par fara a fi indepartat prin spalarile ulterioare;Ingredientele se depoziteaza si apoi este eliberat treptat timp de 3 zile, pentru eficacitate prelungita.Mod de utilizare Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant impotriva caderii parului:Aplicati 1 fiola la fiecare 3 zile. Se recomanda un ciclu de trei luni.Pentru a deschide flaconul, rotiti capacul la varf pana cand acesta este indepartatPentru dozarea produsului, apasati pe canula. Aplicati continutul unui flacon pe scalp.Masati delicat pana se absoarbe. Nu clatiti. Produsul poate fi aplicat pe scalpul uscat sau umed.Precautii / Atentionari Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant impotriva caderii parului:In cazul contactului accidental cu ochii, clatiti cu apa calduta din abundenta. Doar pentru uz extern. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Bioscalin Physiogenina Tratament revitalizant impotriva caderii parului, 10 fiole din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

170.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mayam Apa de Lavanda M-1008, 100 ml
Dropsuri fara zahar cu menta si frisca, 75g, Diablo
Elgydium pasta dinti albire, 75ml
Secom Calcium Magnesium cu vitamina D, 90 comprimate
Ciocolata alba cu capsuni fara zahar si gluten Zero, 125g, Torras
Suzeta fosforescenta din latex cu tentina rotunda pentru +0 luni Boheme Glow Blush, 1 bucata, Bibs
Corega Dubla Putere x 30 tablete
Baton corector COVERstick, 30.6g, Essence
Ciorapi compresivi dress clasa II Rayat - Negru, 6
chevron-right-circle