Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pharcollagen, 12 plicuri

Beneficii Pharcollagen:Sustine elasticitatea articulatiilor;Produsul contine colagen care este o substanta proteica produsa in mod natural in organism si care este prezenta in sistemul osos, muscular, in articulatii, in vasele de sange, in piele; Stimuleaza sinteza colagenului in tesutul extracelular;Valoarea energetica a produsului este asigurata integral de proteine;Are un profil de siguranta crescut, este bine tolerat de organism;Confera elasticitate pielii prin aportul de proteine/ peptide de colagen hidrolizat, cu absorbtie rapida;Prin potentialul de crestere a mineralelor din oase, are rol benefic in afectiuni ca osteoporoza sau osteoartrita;Datorita continutului bogat in proteine contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare si la mentinerea sanatatii sistemului osos.Ingrediente Pharcollagen:Colagen hidrolizat 10 g;Sucraloza 9 mg;Aroma de ananas 177 mg.Mod de administrare Pharcollagen:1 plic pe zi, intre mese; continutul unui plic se dizolva in 200 ml de lichid rece sau cald (apa, suc sau lapte) si se omogenizeaza bine; se bea imediat dupa preparare, de preferat pe stomacul gol, pentru a asigura o absorbtie maxima.Precautii / Atentionari Pharcollagen:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul vezi data inscrisa pe ambalaj.

Acest produs Pharcollagen, 12 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Absorbante zilnice Panty Slim Black&White, 40 bucati, Bella
URIAGE Bariesun Lapte protectie solara copii SPF50+, 100ml
Protectie solara foarte ridicata pentru piele mixta sau grasa Dry Touch SPF50+ Sunlight, 200ml, Ivatherm
Skip-Hop Sticla cu pai Flamingo, 355 ml
W Proenzi ArtroStop Rapid+ 60 tablete
ON Royal Jelly, 300 mg, 10 fiole, 10 ml
Costum medical negru unisex, Model Activity - XL
Spray pentru protectie solara cu SPF 30 Protect & Moisture, 200ml, Nivea
Apa micelara imbogatita cu apa de trandafiri Skin Naturals, 400ml, Garnier
chevron-right-circle