Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Splat Baby Pasta de dinti pentru copii capsuni&cirese, 2-6 ani, 50ml

Beneficii Splat Baby Pasta de dinti pentru copii capsuni&cirese:LUCTATOL® imbunatateste proprietatile de protectie ale salivei si sporeste imunitatea cavitatii orale. Hidroxiapatita cu calciu (HAP), similara cu compozitia smaltului dintilor, asigura intarirea intensiva a smaltului dintilor copiilor, in timp ce gelul de aloe vera, L-arginina, extractul de seminte de struguri rosii si uleiul esential de floarea-soarelui (ulei de seminte de Helianthus Annuus) au un efect calmant asupra gingiilor;Aloe vera ajuta si la reducerea disconfortului in timpul procesului dureros de iesire a primilor dinti;Aceasta intareste smaltul dintilor, protejeaza dintii impotriva cariilor si a placii dentare si ingrijeste gingiile;Palmitatul de ascorbil (vitamina C) si tocoferolul (vitamina E) ajuta la ingrijirea tesuturilor moi orale.Ingrediente Splat Baby Pasta de dinti pentru copii capsuni&cirese:Aqua*, Hydrogenated Starch Hydrolysate*, Glycerin*, Hydrated Silica*, Calcium Hydroxyapatite*, Cellulose Gum*, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin*, Lactoperoxidase*, Glucose Oxidase*, Glucose Pentaacetate, Aroma*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum*, Cocamidopropyl Betaine*, Lonicera Caprifolium Flower Extract*, Lonicera Japonica Flower Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Vitis Vinifera Seed Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arginine*, Capsanthin/Capsorubin*, CI 75470*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Xanthophylls, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Zea Mays Starch*, Maltitol*, Citric Acid*, Pentylene Glycol*. Fluoride free.*De origine naturala.Liber de:SLS/SLES, mint, fluoride, parabens**, chlorhexidine, aggressive abrasives, artificial dyes and fragrances, alcohol, peroxides, alcohol ethoxylates, saccharin, GMO, gluten and refined petroleum products.**Recomandat pentru persoanele care prefera sa nu utilizeze produse cu parabeni.Mod de utilizare Splat Baby Pasta de dinti pentru copii capsuni&cirese:Le recomandam copiilor sa isi perieze dintii cu o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare, sub supravegherea unui adult.

Acest produs Splat Baby Pasta de dinti pentru copii capsuni&cirese, 2-6 ani, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel pentru fata cu acid hialuronic, 50ml, Nacomi
Rame ochelari de vedere dama Michael Kors MK4080U 3344
Vitamina B12 MAX 1000mcg, 60 tablete, COS Laboratories
Biberon pentru +3 luni Natural Response SCY906/01, 330ml, Philips Avent
Toner de fata cu Acid Mandelic si Lemn Dulce Heroine, 100ml, PSA
Crema iluminatoare de tip gel cu yuja si niacina Yuja Niacin Line, 100ml, Some By Mi
Complex natural Parasites Protect, 60 capsule, Niavis
Fancy Sasuke 365 de purtari 2 lentile/cutie
Ceai Sanatatea ficatului, 50g, Dacia Plant
chevron-right-circle