Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Baby Dove Lotiune spalare...

Baby Dove Lotiune spalare Rich, 200 ml

Beneficii Baby Dove Lotiune spalare Rich:Lotiune de spalare pentru par si corp, cu o formula fara lacrimi, potrivita pentru nou-nascuti;Mentine hidratata pielea bebelusului tau pe tot parcursul zilei;Formula hipoalergenica si cu pH-neutru;Testata oftalmologic, dermatologic si sub control pediatric;Parfum conceput special pentru pielea delicata a bebelusilor;Potrivita pentru folosirea zilnica;Pastreaza catifelata pielea bebelusului - Pastreaza senzatia de piele catifelata a bebelusului pe tot parcursul zilei, cu ajutorul acestei lotiuni de spalare hidratante. Contribuie la refacerea hidratarii si a nutrientilor esentiali care se pot pierde in timpul baii, lasand pielea bebelusului catifelata, neteda si hidratata;Curatare delicata a intregului corp - Testata oftalmologic, dermatologic si sub control pediatric, aceasta lotiune de spalare pentru intregul corp este delicata si poate fi folosita si pentru nou-nascuti;Parfum delicat - Conceputa cu un parfum creat special pentru pielea bebelusilor, aceasta lotiune de spalare lasa pielea delicat parfumata.Ingrediente Baby Dove Lotiune spalare Rich:Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Coco-Glucoside, Coconut Acid, Lauric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Stearic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, CI 77891.Mod de utilizare Baby Dove Lotiune spalare Rich:Ideala pentru utilizare zilnica, lotiunea de spalare pentru par si corp Baby Dove Rich Moisture curata delicat si hidrateaza. Nu trebuie decat sa umezesti parul si pielea bebelusului cu apa calda si sa il speli usor cu mainile sau cu o manusa de baie. Continua cu lotiunea de corp Baby Dove Rich Moisture pentru a pastra hidratarea timp de pana la 24 de ore.

Acest produs Baby Dove Lotiune spalare Rich, 200 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Drajeuri din plante cu salvie si vitamina C, 24 drajeuri
Complex aminoacizi BCAA Tropical 390g, Grenade
Metabo Glyco, 30 capsule, Sun Wave Pharma
Osteohelp Complex Lichid calciu + magneziu + zinc + vitamina D3, 250ml, Marnys
Pampers Pants Scutece chilotel Marimea 5 Junior, 152 bucati
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej, pana la coapsa, fara varf - 5
Gel de dus cu albastrele Be a Unicorn, 500ml, Naturaverde
Baby Nova Suzeta latex rotunda multicolora, inel, 2 bucati
Septhyol unguent, 30g, Bioeel
chevron-right-circle