Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Splat Special Periuta dinti medie Blackwood, 1 bucata

Beneficii Splat Special Periuta dinti medie Blackwood:Perii cu carbune;Perii rotunjite de safir;Curata delicat dintii si zona gingivala;Pentru gingii sensibile;Maner ergonomic.Mod de utilizare Splat Special Periuta dinti medie Blackwood:Data cea mai buna de valabilitate este nelimitata in cazul in care ambalajul este nedeschis. Durata de viata recomandata a unei periute de dinti este de 2-3 luni. Clatiti periuta de dinti noua in apa calda cu sapun inainte de utilizare. Tineti periuta de dinti in pozitie verticala cu partea aplicata in sus in timpul utilizarii.

Acest produs Splat Special Periuta dinti medie Blackwood, 1 bucata din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid Tolerance Hydra 10, 40ml, Avene
Inel pesar silicon cerclaj cu dren - 1
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint M8026 C1
Pudra proteica cu aroma de ciocolata cu alune Whey-X5, 2000g, Genius Nutrition
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2847 020
Ceai pentru alaptare, 200g, Humana
Pasta de dinti bio respiratie proaspata pentru toata familia cu menta, 350g, Coslys
Termometru de baie digital 2in1 Ursulet Albastru Baby, 1 bucata, EasyCare
Trusa Duo Cherry Blossom 2024, L'Occitane
chevron-right-circle