Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Autobronzante
  6. /
  7. Biobaza Sun Ser accelerare...

Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare, 50ml

Beneficii Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare:98% ingrediente de origine naturala;Cu extract de ceai verde, aloe vera si cafeina;Fara alcool, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice sau coloranti;Ideal pentru intretinerea si pastrarea intensitatii bronzului natural;Serul nu contine factor de protectie solara. Recmadam sa-l folosesti in combinatie cu crema cu factor de protectie solara.Ingrediente Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare:AQUA, SORBITOL (AND) ARGININE HCL (AND) ORNITHINE HCL (AND) TYROSINE (AND) SILICA, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, CAFFEINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DIHYOSROXYTHONE (DIHYDROXYTHONE) PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE. * Natural.Ingrediente cheie:Ceaiul verde – protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature, fiind eficient impotriva actiunii razelor UV. Datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii, ceaiul verde este folosit cu precadere pe tenul gras sau predispus acneei, dar este benefic si pielii uscate si sensibile. Ceaiul verde protejeaza bariera de umiditate a pielii, curata porii incarcati si calmeaza pielea. Bogat in antioxidanti, acesta ajuta la regerarea pielii.Cafeina – imbunatateste circulatia sangelui si are proprietati anti-inflamatorii, calmand iritatiile pielii. In plus, protejeaza celulele impotriva imbatranirii premature si dizolva grasimea din piele.Aloe Vera – cea mai cunoscuta planta medicinala din lume, folosita de peste 5000 de ani datoria numeroaselor sale proprietati: vindeca cicatricile, arsurile si iritatiile. In plus, hidrateaza in profunzime, incetinind procesul de imbatranire al celulelor, fiind ideala pentru pielea sensibila si uscata, reducand pigmentarea.Mod de utilizare Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare:Adauga cateva picaturi de ser la crema sau produsul de protectie solara preferat sau folosete-l in rutina de ingrijire a pielii dupa plaja. Dupa folosire, spala bine mainile. Pentru rezultate optime, recomandam sa incepi aplicarea serului cu doua saptamani inainte sa mergi la plaja. La plaja, foloseste serumul in combinatie cu crema de protectie solara preferata. Dupa plaja, combina serul cu crema de corp.Precautii / Atentionari Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare:Serul nu contine factor de protectie solara. Produsul nu este recomandat pentru copii.

Acest produs Biobaza Sun Ser accelerare si mentinere bronzare, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca pentru par vopsit, 500ml, Evoluderm
Costum medical alb unisex, Model Activity - L
Cristale de fructe si legume Immune Valley, 100g, Rawboost
Klorane bebe ulei masaj, 100ml
Crema de echilibrare a pielii cu Centella Asiatica Skin Balancing, 50ml, Dearboo
Foarfeca pentru unghii cu varf, 1 bucata, Parsa Beauty
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1471 07A
TruBlends Green lunare 30 de purtari 2 lentile/cutie
Vopsea de par My Color Elixir Light Blonde Intense Pearl 8.88, 155 ml, Apivita
chevron-right-circle