Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Tratament vergeturi
  6. /
  7. Biobaza Mama Ulei natural...

Biobaza Mama Ulei natural antivergeturi, 150ml

Beneficii Biobaza Mama Ulei natural antivergeturi:100% ingrediente de origine naturala;Textura de ulei uscat, cu absorbtie ultra rapida;Are o aroma delicata de vanilie naturala si o textura placuta;NU contine parabeni, coloranti, parfumanti sintetici;Produsele Biobaza nu sunt testate pe animale si nu folosesc materii prime testate pe animale.Ingrediente Biobaza Mama Ulei natural antivergeturi:CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ALMOND) OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, FRAGRANCE* (vanilla). *Natural.Ingrediente cheie:ulei de alune,ulei de macadamia,ulei de ricin,ulei de caise,ulei de migdale,ulei de avocado,ulei de germeni de grauulei de masline.

Acest produs Biobaza Mama Ulei natural antivergeturi, 150ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

83.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de lamaie, 30 + 30 comprimate efervescente
Periuta de dinti Profi, 1 bucata, President
Unt de corp vanilla + shea si jojoba, 100ml, Sabio
SVR SPIRIAL CREMA 50ML
Oxidant 9%, 1000ml, Natural Kay
Electroliti pentru dieta keto, 180 capsule, CodeAge
Sampon Hyaluron Plump, 400ml, Elseve
Steaua Divina Regenerare Memorie, 90 capsule
Steaua Divina Ginko Biloba, 60 capsule
chevron-right-circle