Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Plasturi pentru ten
  6. /
  7. COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru...

COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive, 36 bucati

Beneficii COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive:Protejeaza, aplatizeaza si vindeca;Amelioreaza activ acneea;Aderenta pe toata durata zilei;Ingrediente pentru combaterea acneei.Dimensiuni:9 x 13 mm – 18 bucati;11 x 16 mm – 18 bucati.Ingrediente COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive:Cellulose Gum, Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin), Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.Mod de utilizare COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive:Pe tenul curat, aplicati pe zona vizata, cu partea lipicioasa in jos. Inlocuiti zilnic sau ori de cate ori plasturele devine alb.

Acest produs COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive, 36 bucati din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cremă Depigmentare Cu Vitamina C
Crema anti-aging SPF 25 Plantscription, 50ml, Origins
Supliment pentru ameliorarea simptomelor menopauzei Vitawoman Menopause, 60 capsule, Eladiet
Set suzete Cherry Green Unisex cu tetina din latex natural cu inel pentru +6 luni, 2 bucati, Nip
Plasturi medii pentru tratament flictene, 5 plasturi, Urgo
Vitamina B6 complex (P5P), 30 capsule
PANSORAL GEL MASAJ GINGIVAL 15ML
Extract din muguri de GINKGO, 50 ml
Crema de fata anti-imperfectiuni ten gras cu tendinta acneica SPF 30 Effaclar Duo+, 40ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle