Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Kundal Serum par deteriorat, Cherry Blossom,100ml

Beneficii Kundal Serum par deteriorat, Cherry Blossom:Nu contine apa sau alcool;Note de top: Portocala, grapefruit, lamaie;Note de mijloc: trandafir, flori de cires, heliotrop;Note de baza: mosc, lemn de cedru, ambra.Serumul pentru par Kundal este creat din peste 15 tipuri de uleiuri naturale, printre care:Uleiul de macadamia, perfect pentru parul uscat sau lispsit de stralucireUleiul de argan si avocado, care ii ofera proteine si aminoacizi esentiali pentru sanatatea saUleiul de cocos, ce il hraneste cu acid lauric si vitamina E12 uleiuri naturale extrase din plante, printre care uleiul de jojoba, musetel, samburi de struguri si caise, alune, migdale dulci, masline sau fructul Acai.Ingrediente Kundal Serum par deteriorat, Cherry Blossom:Cyclopentasiloxane, disiloxane, dimethicone, isopropyl myristate, macadamia ternifolia seed oil, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, isopropyl palmitate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, calendula officinalis flower oil, vitis vinifera (grape) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, corylus avellana (hazelnut) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, euterpe oleracea fruit oil, persea gratiss (avocado) oil, argania spinosa kernel oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oi, sclerocarya birrea seed oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, fragrance.Mod de utilizare Kundal Serum par deteriorat, Cherry Blossom:Dupa ce ai spalat parul, tapoteaza-l usor cu un prosop apoi aplica o cantitate medie de ser pe varfurile parului (aproximativ 7-8 centimetrii de la varf spre scalp). Distribuie serul uniform pe lungimea parului, trecand degetele prin par de mai multe ori. Daca ai parul foarte uscat, cu varfurile despicate, acorda o atentie deosebita acestora. Nu clati parul dupa aplicarea produsului.

Acest produs Kundal Serum par deteriorat, Cherry Blossom,100ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam si masca 2 in 1 reparatoare cu omega 3 6 7 9 si ulei de avocado Omega Plus, 150ml, Cosmetic Plant
Gel forte cu venin de vipera, 100ml, Kasuf
ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat, 200 ml
Baton proteic Bio vegan cu Brownie Protein, 45g, Cerea
Queen's Solitaire Toric Pearl 90 de purtari 1 lentila/cutie
Bautura Drink Plus Ciocolata, 4 x 200ml, Nutricomp
Jucarie balon muzical cu activitati pentru +0 luni 40140, 1 bucata, Yookidoo
Vichy Roll-on Antiperspirant mineral fara saruri de aluminiu 48 ore, 50 ml
Ice Spray, 300 ml, Pharmadoct
chevron-right-circle