Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Kilig Anti Acne Apa micelara, 250ml

Beneficii Kilig Anti Acne Apa micelara:Fara miros regleaza secretia de sebum;Lupta impotriva acneei;Previn formarea cosurilor si a iritatiilor pielii;96% ingrediente de origine naturala;Pentru piele cu tendinte acneice;96% ingrediente de origine naturala;Cu BIOTILYS® extras din probiotice;Certificat importiva alergiilor;Testat dermatologic.Ingrediente Kilig Anti Acne Apa micelara:Aqua*, Betaine*, Ethylhexylglycerin, 1, 3-Propanediol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Candida Bombicola, Glucose, Methyl Rapeseedate Ferment, Dipotassium Glycyrrhyzinate*, Lactobacillus Ferment Lysate*, Lactic Acid*, Disodium Cocoamphodiacetate.Mod de utilizare Kilig Anti Acne Apa micelara:Aplicati apa micelara pe un disc demachiant si curati fata prin miscari circulare.

Acest produs Kilig Anti Acne Apa micelara, 250ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop de zmeura zero zahar, 500ml, Plafar
HARTMANN DERMAPLAST COMPRESA CALD/RECE 12X29CM
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50054 053
Balsam pentru buze Heart Core Fruity Lip Balm 03 - Wild Watermelon, 3g, Essence
Alfa zero stres, 60 comprimate, Dacia Plant
Herbagetica Vitamina D3 Naturala 5000UI 30 capsule+ 50%reducere la al doilea produs
Crema cu protectie solara SPF50+ Aknet, 50ml, Bionike
Balsam hidratant pentru par Hydration & Smoothness, 300ml, Neboa
Foarfeca curbata pentru unghii, 1 bucata, Parsa Beauty
chevron-right-circle