Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Ser luminozitate si stralucire,...

Ser luminozitate si stralucire, 30ml, Indeed Labs

Beneficii Indeed Labs Ser luminozitate si stralucire:Reduce aspectul pielii terne si confera pielii o stralucire fina;Uniformizeaza tonul pielii;Calmeaza tenul congestionat;Reda tenului aspectul tanar si radiant, din interior;Fara ftalati, sulfati sau parabeni;Fara miros sau coloranti;Fara alcool deshidratant;Fara uleiuri minerale;Produsul nu este testat pe animale.Ingrediente cheie:Vivillume®: este un activ pe baza de plante care restabileste stralucirea pielii, contribuind in acelasi timp la reducerea multiplelor semne ale imbaranirii.Phytenso ™: este un complex biolipidic derivat din legume care calmeaza instant a pielea obosita sau iritata.Ingrediente Indeed Labs Ser luminozitate si stralucire:WATER (AQUA/EAU), PROPYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, , GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIMETHICONE, PHOSPOLIPIDS, ISOHEXADECANE, STRELITZIA NICOLAI SEED ARIL EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) EXTRACT, POLYSILICONE-11, POLYSORBATE 60, BIOSACCHARIDE GUM-1, SORBITAN ISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.Mod de utilizare Indeed Labs Ser luminozitate si stralucire:Aplica 1-2 picaturi pe pielea curata, dimineata si seara. Utilizeaza individual sau in combinatie cu serul, crema hidratanta sau fondul de ten preferat pentru un plus de luminozitate si stralucire.

Acest produs Ser luminozitate si stralucire, 30ml, Indeed Labs din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ACM Depiwhite gel contur ochi, 15ml
Pudra mentolata, 75 g, Vitalia
Tratament leave-in Dream Cocktail - Coconut Infused, 200ml, Color Wow
ZIAJA Balsam pentru par cu unt de COCOA, 200 ml
Pudra de toaleta protectoare, 100g, Klorane Bebe
Suzeta din silicon cu forma simetrica nr.1, 1 bucata, Wee Baby
Bautura de refacere cu ciocolata Rego Rapid Recovery, 1.6kg, SiS
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi AA-88098 C3
RENE FURTERER SPRAY OKARA 150ML
chevron-right-circle