Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

LOVI Cana Mea cu pai JUNIOR Lovely Baiat, 250ml

Beneficii LOVI Cana Mea cu pai JUNIOR Lovely Baiat:Inchiderea este suficient de etansa pentru a permite copilului sa tina cupa in siguranta chiar si in timpul miscarii;Paiul si duza au fost special concepute pentru a se demonta si curata cu usurinta;Fabricat din silicon moale, de inalta calitate, care nu irita gingiile si este inert chimic;Un buton special conceput protejeaza impotriva deschiderii accidentale si a varsarii unei bauturi;Nu spalati in masina de spalat vase;A nu se utiliza la cuptorul cu microunde;Nu pentru sterilizare cu apa clocotita;A nu se utiliza in sterilizator.

Acest produs LOVI Cana Mea cu pai JUNIOR Lovely Baiat, 250ml din categoria Detoxifiere si Tranzit intestinal se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Jucarie din plus minge cu clopotel, 1 bucata, Canpol babies
BIOTRADE Sebomax Control sampon, 200 ml
L'Erbolario Crema de maini Lemon Editie Limitata 042, 75ml
Ruj lichid mat fara transfer Matt Pro Ink 030 - This Is Attitude, 5ml, Catrice
Tinctura cu sanziene, 500ml, Faunus Plant
ZIAJA Sampon pentru netezire cu unt de COCOA si uree, 400 ml
SECOM FIRST DEFENSE SIROP 118.5ML
Crema de corp cu avocado Hyaluron, 200ml, Biovene
Sebamed Sensitive Skin, Gel dermatologic de dus Spa, 200ml
chevron-right-circle