Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Clinell servetele umede dezinfectante, 70 bucati

Beneficii Clinell servetele umede dezinfectante:Curatarea si dezinfectarea mainilor, suprafetelor si echipamentelor medicale;Lavete dezinfectante fara alcool, cu spectru bactericid, fungicid, micobactericid, virucid; Curata si dezinfecteaza eficient in acelasi timp, toate suprafetele fara exceptie (chiar si materialele din cauciuc sau plastic);Omoara 99,99% din bacterii si virusi – inclusiv Coronavirus;Solutie de curatare si dezinfectare polivalenta;Eficacitate in 30 secunde;Poate fi folosit pe maini vizibil murdare, spre deosebire de gelurile cu alcool;Material de calitate superioara;Testat dermatologic;Produs biocid TP1/TP2.

Acest produs Clinell servetele umede dezinfectante, 70 bucati din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Polarizen MB1180S C3
Bila de baie efervescenta cu ulei de migdale dulci Mrs. President, 150g, Beauty Jar
Ruj The Blushed Nudes 207 Pink Fling Color Sensational, 5.7g, Maybelline
Crema pentru uz general cu Aloe Vera, 20g, Himalaya
Ginkgo Curcumin95, 60 capsule, Herbagetica
Dr. Max Gel de castane cu efect de racorire, 350ml
Crema de noapte pentru ten matur cu tendinta acneica Cleanance Women, 30ml, Avene
Refalgin sirop pediatric 150 ml Farma-Derma
Lotiune impotriva caderii parului Seskavel Growth Forte, 100ml, Sesderma
chevron-right-circle