Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%, 30ml

Beneficii Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%:Sensibright® Dual White WD, complex bazat pe alpha-arbutina, extract de lemn dulce si pigmenti micronizati, creeaza un efect de albire si luminozitate naturala;Efectul de albire este vizibil imediat dupa aplicare, dar actioneaza si pe termen lung, asigurand reducerea sintezei de melanina;0% parabeni, parafine;Testat dermatologic;Tip de ten: Toate tipurile de ten;Varsta recomandata: 30 - 60 ani;Tip ambalaj: sticluta cu pompita;Textura: crema lejera.Sensibright® Dual White WD este un activ 3 in 1 pentru:efect instant de albire*efect instant de luminozitate*efect de albire pe termen lung*Filtrele organice UVA / UVB protejeaza pielea impotriva efectelor radiatiilor ultraviolete. Protectia solara UVA/UVB este asigurata de o combinatie de filtre organice si anorganice. 3 filtre organice (octocrylene, ethylhexylmetoxicinamat, avobenzone) sunt micronizate si incapsulate intr-un singur activ. Datorita acestei structuri, asigura o senzatie placuta pe piele, reconfortanta, non-grasa.Efecte: efect instant de albire*, creste luminozitatea tenului*, asigura protectie SPF 30.* teste efectuate de producatorul ingredientului activSensibright® Dual White WD este marca inregistrata Sensient Technologies Corporation.Ingrediente Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%:Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Titanium Dioxide, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Alpha-Arbutin, Glycyrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Butylene Glycol, Octocrylene, Stearic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Lecithin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, EDTA, Disodium EDTA, PEG-32, Alumina, Sodium Metabisulfite, Parfum.Mod de utilizare Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%:Se aplica dimineata, pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului. Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche. Evitati contactul direct cu ochii.Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche.Evitati contactul direct cu ochii.

Acest produs Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%, 30ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam reparator pentru par deteriorat Visible Repair, 1000ml, Londa Professional
Poarta extensibila montaj pe perete S-Gate 73-110cm Metal alb Active-Lock 46115, 1 bucata, Reer
AVENE Crema zone sensibile SPF 50, 15 ml
Crema de fata Ultra Hyaluronic, 50ml, Orjena
Kotex Tampoane interne Normal UltraSorb, 32 bucati
Amiko, 60 capsule
Ochelari de soare dama Furla SFU734 700P
Dr. Max Glycerol Suppositories 2,2g, 12 bucati
Optislim Complex, 60 capsule, Niavis
chevron-right-circle