Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Bioclin Bio-Nutri Sampon par...

Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat, 200ml

Beneficii Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat:Sampon par uscat care curata delicat parul, il hraneste in profunzime;Contine ingrediente active hranitoare – uleiuri de plante, vitamine si minerale- care intaresc structura firului de par;Sampon par uscat care contine Pantenol care ofera rezistenta si stralucire parului;Sampon par uscat cu ingrediente active care hidrateaza parul in profunzime si hidrateaza si hraneste scalpul;Sampon par uscat care asigura o curatare blanda a scalpului si o hidratare de durata;Are eficacitatea testata clinic si dermatologic putand fi folosit zilnic;Sampon par uscat fara coloranti, SLS si SLES;Sampon testat clinic si dermatologic.Ingrediente Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat:Parfum (Parfum) PEG 120 Melty uns Clorura de potasiu • Clorura de sodiu Disdum EDTA Acetat de sodiu • Hydroymeltyl neolermum de sodiu 15 • Laureth-4. Hexylene Gycol, Aqua (Water) Disodiumi LaueS Loco-glucoside Magnesium Coceth Sulfate Sodu indsitol • PantheglCocamide MIPA Glycul Cain E Quaternium-8• Potasium Undecylenoy Ho PPG-26-Buteth26. Acid Citric • Lauretz *PEG-40 Hidrogenat Castor Ci• Polygue um-10 . FEG 2 Dimeadowfoamamidoelny Metosulfat• Acid fitic • Stearetn Sulfat Phenyi Trimetticone Syclnate Phenoxethanal- Potasium Sotaae.Mod de utilizare Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat:Se aplica pe parul umed prin masaj si se clateste cu multa apa. Se recomanda utilizarea cu alte produse complementare ale seriei pentru cele mai bune rezultate.Precautii / Atentionari Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat:Este doar pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii, in caz de contact clatiti cu apa din abundenta. A se pastra departe de caldura. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema cu sulf DermoTIS, 50ml, Tis Farmaceutic
Masca pentru fata Honey, 30g, I'm From
Sirop Tusifit Junior, 250ml, Steaua Divina
Crema contur ochi Peptides and Omegas Firming , 15ml, Allies of Skin
NPI Pronativ cu aroma Black Cookies, 2kg, Vitabolic
Crema pentru hidratare Baby, 100ml, Sanosan
Noreva BERGASOL EXPERT Fluid protectie solara SPF 50+, 50ml
Booster vitalitate si stralucire Plant, 10 fiole x 2ml, Gerovital
Rama ochelari de vedere barbati Carrera 8899 I46
chevron-right-circle