Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ESI No-Dol Collagen, 60 comprimate

Beneficii ESI No-Dol Collagen:Curcuma favorizeaza flexibilitatea articulara si o stare buna a oaselor;Acidul hialuronic si condroitina sunt principalele componente ale cartilajului;Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functia normala a cartilajului si a protectiei celulelor de stresul oxidativ.Ingrediente ESI No-Dol Collagen:Agenti de incarcare: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza, carboximetil celuloza de sodiu; Colagen hidrolizat de tip II; 4:1 extract standardizat de radacina Curcuma (Curcuma Longa); condroitina; agenti de acoperire: hidroxipropilmetilceluloza, acizi grasi si celuloza microcristalina; agenti anti-aglomerare: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu; L- Acid ascorbic (vitamina C); hialuronat de sodiu; coloranti: dioxid de titan.Mod de administrare ESI No-Dol Collagen:Se recomanda 1 comprimat de doua ori pe zi, de preferinta la mese, cu multa apa.Precautii / Atentionari ESI No-Dol Collagen:A nu se lasa la indemana copiilor cu varste mai mici de 3 ani. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nu sunt menite sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata echilibrat si sanatos. Nu luati in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii. In cazul modificarilor functionale hepatice sau biliare, utilizarea produsului nu se recomanda. Daca luati alte medicamente e indicat sa consulati medicul.A se pastra la temperature camerei, la loc uscat si ferit surse de caldura si de lumina directa.

Acest produs ESI No-Dol Collagen, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

88.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu Aktiv, 30+10 comprimate, Doppelherz
BIODERMA SEBIUM H2O APA MICELARA 250ML
Glucometru On PG110, full kit (glucometru+25 teste+10 ace), Gmate
Vitamina B12, 1000 µg Sublingual, 100 tablete, Solgar
Apa de gura Plax Cool Mint, 500ml, Colgate
Ceai Gliconormus, 90 g, Faunus Plant
Vopsea de par nuanta 5G castaniu deschis auriu, Color&Soin
Stratamark Gel, 50 g
Ciocolata amaruie cu 70% spirulina, 100g, Sweeteria
chevron-right-circle