Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Sinuzita
  6. /
  7. USP Romania Pelavo Sinus...

USP Romania Pelavo Sinus Solutie orala, 120ml

Beneficii USP Romania Pelavo Sinus Solutie orala:Lichen islandez, care calmeaza iritatia si durerea de la nivelul gatului, laringelui si corzilor vocale;Vitamina C si Zinc pentru buna functionare a sistemului imunitar;extract standardizat de radacina de Pelargonium sidoides, care sustine in mod natural functionarea normala a tractului respirator si reduce simptomele de nas infundat si tuse la copiii cu infectii respiratorii superioare, precum sinuzita, sau care se confrunta cu raceala;pelargonium sidoides are actiune antiinflamatoare, antivirala, antibacteriana, imunostimulatoare si decongestiva;extract din frunze de Andrographis paniculata, echinacea indiana, care sustine functiile tractului respirator superior;bromelaina, o enzima extrasa din tulpina ananasului, care are un efect mucolitic, favorizand eliminarea secretiilor, expectoratia si sustine sanatatea sinusurilor;complex de ingrediente naturale pe baza de plante, extract din flori de soc (Sambucus nigra), extract de radacina de Ghintura, galbena (Gentiana lutea), extract de flori de lumanarica (Verbascum thapsus), extract din parti aeriene de verbina (Verbena officinalis);vitamina C si zinc, care sustin buna functionare a sistemului imunitar.Mod de administrare USP Romania Pelavo Sinus Solutie orala:Pelavo Sinus este indicat pentru adulti si copii cu varsta peste 3 ani.Copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani: 2,5 ml de trei ori pe zi. Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: 5 ml de trei ori pe zi.Adulti si copii peste 12 ani: 7,5 ml de trei ori pe zi.Precautii / Atentionari USP Romania Pelavo Sinus Solutie orala:A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs USP Romania Pelavo Sinus Solutie orala, 120ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MUSTELA SAMPON DELICAT PENTRU COPII 200ML
Calciu Zinc Magneziu, 100 tablete, BioTechUSA
Batoane din curmale si banane Goodies +12 luni Bio, 6 x 17g, Organix
Chicco Lantisor suzeta cu protectie, Blue, 0luni+, 1 bucata
Tusol cu Vitamina C + propolis x 24 pastile
Izolat proteic cu aroma de Vanilla Cream Isolate Whey 100CFM, 2000g, Weider
SESDERMA BABYSES LOTIUNE DE CORP 500ML
HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, 30 capsule
MEBRA SOLUTIE DE CURATARE MAINI 100ML
chevron-right-circle