Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

SLAVIA Acid folic 1mg, 50 capsule

Beneficii SLAVIA Acid folic 1mg:acidul folic reduce incidenta bolilor cardio-vasculare;reduce riscul aparitiei atacurilor de cord si accidentelor vasculare cerebrale administrat persoanelor de peste 55 ani si suferinzilor de boli cardiovasculare;corecteaza anemiile megalobalistice prin deficit de acid folic;reduce riscul aparitiei complicatiilor ce pot interveni in timpul sarcinii, scaderea numarului de hematii (anemii in sarcina), avorturi, sangerari, distrofii fetale, premenopauza;acidul folic reduce riscul unei greutati scazute la nastere (administrat prenatal);ajuta in perioada de crestere la copii si adolescenti;reduce carentele datorate unei alimentatii dezechilibrate.Ingrediente SLAVIA Acid folic 1mg:1 comprimat contine 1 mg acid folic.Mod de administrare SLAVIA Acid folic 1mg:Ca supliment alimentar se inghite 1 comprimat pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de medicul de familie sau de medicul de specialitate.

Acest produs SLAVIA Acid folic 1mg, 50 capsule din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Colagen lichid hidrolizat si extracte din plante Colagenus, 500ml, Faunus Plant
Sampon pentru volum cu extract de ghimbir, 350ml, Monday
DACIA PLANT Tonic hepatic, 60 comprimate
Set 5 dischete ecologice delicate pentru curatarea fetei, 1 bucata, So Eco
Ceai Superbust, 50g, Steaua Divina
Tratament impotriva ruperii parului si protector termic Breakage Stop, 195ml, Naturigin
Balsam Eco Therapy Revive, 300ml, Maria Nila
Tratament pentru intarirea unghilor The Extreme Nail Hardener, 8ml, Essence
Revisan Hair and Nails, 30 comprimate
chevron-right-circle