Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss, 13g

Beneficii SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss:Buze intens hidratate;Buze catifelate si moi;Usor de folosit;Protejeaza;Pielea crapata este calmata si regenerata;Unt de Shea - hraneste, hidrateaza si calmeaza simptomele pielii uscate. Hraneste pielea, protejand-o impotriva factorilor externi;Ceara de albine - hraneste si protejeaza, retinand apa sub tesuturile pielii.Ingrediente SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss:Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Ozokerite, Polyisobutene, Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter Extract (Shea Butter), Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Tocopherol, Parfum.Mod de utilizare SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss:Se va folosi pentru hidratarea si emolierea constanta a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor in conditii climatice extreme.

Acest produs SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss, 13g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Picaturi pentru sugari Co-Lactase, 10ml, Maxima HealthCare
Nutriregular Acid, 20 capsule, Nutrileya
Multivitamine Ultra Mega Gold, 90 tablete, GNC
Fructe Uscate Merisor, 100g, Solaris
CONTROL DIGEST FORTE 30 COMPRIMATE FILMATE GASTRO POLISANO
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MB09-12 C01
Spuma cu efect racoritor After Sun, 150ml, Evy Technology
Iron Soflty Absorbed, 90 capsule, Natural Doctor
Baza de machiaj Lait Creme Fluide, 75ml, Embryolisse
chevron-right-circle