Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata, 40ml

Beneficii Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata:Par reinnoit si regenerat;Parul plin de stralucire;Coafare mai usoara;Rezistenta la incretire;Moliciune si netezime;Varfurile protejate de despicare si rupere.Ingrediente Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata:Dimethicone, Dimethiconol, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycine Soja Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum.Mod de utilizare Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata:Aplicati cateva picaturi de produs pe par si lasati cateva ore. Apoi clatiti. Puteti folosi si pe varfurile umede si lasati sa se usuce in mod natural.Rezultate: Par suplu, moale si varfuri restaurate, rezistente la rupere

Acest produs Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata, 40ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LA ROCHE POSAY APA TERMALA 300ML
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8090 C1
Luciu de buze hidratant Reve de Miel, 10ml, Nuxe
Ladies dream, 2 capsule, Parapharm
Crema pentru maini cu mango si coriandu, 30ml, Yves Rocher
Porridge din quinoa, 500g, Orgran
Neomagni forte, 20 comprimate efervescente
Set periute interdentare Original galben, 8 bucati, TePe
Adrusen Vera x 30cpr
chevron-right-circle