Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ProTectis probiotice, 30 capsule

Beneficii ProTectis probiotice:se adapteaza usor, persista si interactioneaza cu organismul intr-un mod favorabil;reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern si in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viata sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu acesta.Ingrediente/capsula ProTectis probiotice:Agent de incarcare maltodextrina, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 2,7 mg, agent antiaglomerant stearat de magneziu, capsula – hidroxi propil metilceluloza.Mod de utilizare ProTectis probiotice:1-2 capsule pe zi.O capsula asigura cel putin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.Doua capsule asigura cel putin 200 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.A se utiliza in mod regulat pentru o buna functionare la nivel intestinal sau in situatiile cand apare discomfort intestinal temporar.Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulti. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Produsul poate fi consumat in timpul sarcinii si alaptarii.Precautii / Atentionari de pastrare ProTectis probiotice:A se pastra intr-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C.

Acest produs ProTectis probiotice, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perspirex Strong Antiperspirant 20ml
TOPFER CEREALE GRIS MERE BANANE 175G
Unguent Dermatofitus, 100ml, Faunus Plant
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2084 807
Crema de fata cu vitamina C SPF20, 50 ml, Revuele
URGO GEL ANTIHERPES 3ML
Sampon de reparare pentru par deteriorat Visible Repair, 1000ml, Londa Professional
Sirop patlagina x 250ml FAR.
Set Discovery AHA Glycolic Peeling Gel 15ml + crema hidratanta Bio-Active 15ml + Hyaluronic Serum 15ml + Niacinamide Serum 15ml, Jorgobe
chevron-right-circle