Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

WellBaby Sirop cu 14 vitamine si minerale, 150ml

Beneficii WellBaby Sirop cu 14 vitamine si minerale:Supliment alimentar pentru sugari si copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani;Complex de vitamine, minerale si extract de malt;Acizi omega 3 - contribuie la dezvoltarea normala a sistemului nervos, retinei si creste coeficientul de inteligenta a copiilor;Astfel, Wellkid ofera suportul nutritional necesar pentru o crestere normala fizica, motorie si intelectuala a puiului tau intr-un sirop delicios cu aroma naturala de portocala.Mod de administrare WellBaby Sirop cu 14 vitamine si minerale:Utilizati lingurita pentru a masura lichidul, apoi amestecati siropul in laptele sau sucul copilului.Sugari si copii (de la 6 luni la 4 ani):- 5 ml (~1 lingurita)/zi.Daca se doreste pentru copii de la 3 ani pana la 4 ani, siropul poate fi administrat direct cu lingurita.A se agita inainte de utilizare.A se spala si usca bine lingurita dupa utilizare (a nu se folosi in sterilizatorul cu aburi sau in masina de spalat vase).Consumul in exces poate avea efect laxativ.Precautii / Atentionari WellBaby Sirop cu 14 vitamine si minerale:Ca si in cazul altor suplimente alimentare, cereti aviz de specialitate, inainte de utilizare, daca copilul este sub supraveghere medicala, sufera de epilepsie, alergii alimentare sau alergic la oricare dintre ingrediente.WELLBABY sirop poate fi administrat inainte de hranire astfel incat lichidul sa fie curatat de pe gingii si dantura.Se poate produce o schimbare naturala a culorii siropului dupa deschidere datorita continutului de fier.Acest produs contine fier care, luat in exces, poate fi daunator copiilor.NU CONTINE:Indulcitori, coloranti sau arome artificiale, alcool, lactoza, grasimi, sare sau drojdie. Nu este testat pe animale. Ca si in cazul altor suplimente alimentare, cereti aviz de specialitate inainte de utilizare daca sunteti sub supravegherea medicului sau suferiti de alergii alimentare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta sanatoasa si echilibrata.Acest produs contine Fier care luat in exces poate dauna copiilor mici.

Acest produs WellBaby Sirop cu 14 vitamine si minerale, 150ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie cu extract de castraveti Doina, 150ml, Farmec
Sun Wave Altrifer Junior solutie 120ml
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi GU8802 C5
Sebamed Anti Ageing, Crema dermatologica protectoare de fata cu Q10, 50ml
Base Coat In the city, 15ml, Cupio
The Ordinary Solutie exfolianta cu AHA 30% si BHA 2%, 30ml
Ceai de iarna, 20 plicuri, Fares
Ceai Colesterol, 20 plicuri, Fares
Pachet Ulei de Argan 10ml + Ulei din Germeni de grau 10ml + Ulei din samburi de Caise 10ml, Parapharm
chevron-right-circle