Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an, 10 plicuri

Beneficii BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an:Lactobacillus acidophilus LA-G80:Sustine microflora intestinalaAjuta la prevenirea afectiunilor gastrointestinaleAtenueaza intoleranta la lactozaAjuta la prevenirea infectiilor tractului urinarSustine sistemul imunitarAntialergenicScade durata diareeiSustine absorbtia nutrientilor Bifidobacterium animalis ssp. lactis BL-G101:Sustine microflora intestinalaAjuta la prevenirea afectiunilor gastrointestinaleAjuta la inhibarea bacteriilor patogeneSustine sistemul imunitarAntialergenicScade durata diareeiSustine absorbtia nutrientilorSustine sinteza vitaminelor si enzimelorLactobacillus rhamnosus Lr-G14:Sustine microflora intestinalaAjuta la prevenirea afectiunilor gastrointestinaleAjuta la prevenirea infectiilor tractului urinarAtenueaza intoleranta la lactozaSustine sistemul imunitarAntialergenicControlul greutatiiScade durata diareeiLactobacillus reuteri LR-G100:Este unul dintre lactobacilii cei mai studiati si cei mai eficienti care se gaseste in mod natural in mucoasa intestinala a noului nascut inca din primele ore de viata intrucat este parte din sistemul imunitar pe care mama il transfera copilului.FOS si GOS sunt fibre solubile (prebiotice), substrat nutritiv al bacteriilor benefice.Pe cand actiunea principala a probioticelor este manifestata la nivelul intestinului subtire, cea a prebioticelor este la nivelul intestinului gros, unde favorizeaza multiplicarea bacteriilor benefice Bifidobacterium si Lactobacillus.Ingrediente BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an:Fiecare plic contine: FOS/fructo-oligozaharide – 300 mg*; GOS/ galacto-oligozaharide – 300 mg*; vitamina C din fructe de Acerola (Malpighia glabra) 20 mg; culturi liofilizate vii/ amestec de bacterii: Lactobacillus acidophilus LA-G80, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BL-G101, Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Lactobacillus reuteri LR-G100 – cel putin 10 mld #UFC/50 mg. (*doza zilnica nu a fost stabilita;  #UFC= unitati formatoare de colonii).Produsul nu contine: conservanti, coloranti, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.Mod de administrare BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an:Copii cu varsta de peste un (1) an: un (1) plic pe zi, de preferat in timpul mesei. Se dizolva continutul unui plic intr-o cantitate  mica de lapte, iaurt, mancare, apa sau ceai (conform etapei de nutritie) aflate la temperatura camerei.Probiotix Forte Baby se utilizeaza la interval de minimum doua ore dupa orice antibiotic; se continua utilizarea sapte zile dupa terminarea antibioticului sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.Nu se recomanda utilizarea produsului cu lichide fierbinti, acide, ce ar putea sa distruga activitatea bacteriilor lactice!

Acest produs BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an, 10 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Demachiant bifazic pentru ochi, 125 ml, Avene
Biberon din sticla cu functie senzoriala si tetina plata anti-colici 0-6 luni Debit 2 Caprioara, 270ml, Dodie
Serum gel pentru piele sensibila BIOME, 30ml, LaQ
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej, pana la coapsa, fara varf - 6
Crema purifianta pentru ten acneic, 30ml, Eye Care Cosmetics
Eludril Classic Apa de gura 2x500 ml Pachet Promotional
Farmec Crema maini cu glicerina, 40ml
Gel-ser exfoliant AHA+BHA 15%, 30ml, Under20
Crampoane antialunecare pentru zapada/ gheata - S
chevron-right-circle