Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Eritem fesier
  6. /
  7. Baby Calm Crema calmanta...

Baby Calm Crema calmanta pentru tratarea iritatiilor, 100ml

Beneficii Baby Calm Crema calmanta pentru tratarea iritatiilor:Preparat natural, pe baza de ulei de Catina si extract de Galbenele, cu efect calmant, cicatrizant si antiinflamator;Uleiului de catina are un continut bogat in substante minerale, in acizi organici, in zaharuri, in flavonoide, in ulei gras si in vitamine: provitamina A, vitamina E (cel mai apreciat antioxidant natural, realizeaza o buna protectie impotriva radicalilor liberi) vitamina F (amestec de acizi grasi nesaturati esentiali, asigura hranirea pielii si previne deshidratarea ei);Asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii si creste rezistenta la agentii patogeni;Catina este radioprotectoare, fotoprotectoare (protectie pentru plaja) si cicatrizant puternic;Florile de galbenele contin substante proteice, ulei volatil, saponine, glicozide, carotenoide, xantofilina, flavonoide, fermenti, mucilagii, vitamina C, saruri organice. Acestea confera extractului de galbenele proprietati antiseptice, antiinflamatoare, calmante, revitalizante, nutritive, asigurand o cicatrizare estetica. Are efecte deosebite in tonifierea si imbunatatirea aspectului general al pielii si este recomandata in special pentru pielea sensibila;Principiile active din galbenele stimuleaza circulatia sangelui la nivelul tesuturilor determinand o regenerare mai rapida a acestora;Nu contine parfum, parabeni, parafine sau coloranti artificiali.Ingrediente (INCI) Baby Calm Crema calmanta pentru tratarea iritatiilor:Aqua, Calendula Officinalis, Hippophae Rhamnoides, Sorbitol, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol/Ethylhexyglycerin.Mod de utilizare Baby Calm Crema calmanta pentru tratarea iritatiilor:Se aplica pe pielea curata, ori de cate ori este necesar.Pentru uz frecvent. A nu se lasa la indemana copiilor!

Acest produs Baby Calm Crema calmanta pentru tratarea iritatiilor, 100ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Extensie pentru poarta 14cm Metal Alb Easy Fit, 1 bucata, Noma
Crema fina de arahide 100% fara zahar, 340g, Diablo
Silimarina Forte 14.200, 60 capsule, AdNatura
Jamieson Melatonina 5 mg, 35 comprimate cu dizolvare rapida
Sebamed Baby, Balsam dermatologic protector pentru buze, 4.8ml
Crema de fata mini Wonder Releaf Centella Cream Unscented, 15ml, Purito
Dacia Plant Ceai salvie, 50g
Solutie micelara demachianta Aquaruboril, 250ml, Isis Pharma
Rame ochelari de vedere barbati vupoint ZN3670 C5
chevron-right-circle