Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biofarm Bioland Imuno Booster, 20 comprimate efervescente

Beneficii Biofarm Bioland Imuno Booster:combinatia de ingrediente active contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar;protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu.Mod de administrare Biofarm Bioland Imuno Booster:1 comprimat pe zi.Ingrediente Biofarm Bioland Imuno Booster,:Vitamina C 1000 mg (acid L-ascorbic), acidifiant (acid citric), reglator de aciditate (bicarbonat de sodiu), agent de incarcare (sorbitol), agent antiaglomerant (polietilenglicol), maltodextrina, indulcitor (aspartam *), Zinc 25 mg (oxid de zinc), amidon de porumb modificat, aroma naturala, guma acacia, coloranti (rosu sfecla rosie, riboflavina), sucroza, Vitamina D3 100 μg (4000 UI colecalciferol). * Contine o sursa de fenilalaninaPrecautii / Atentionari Biofarm Bioland Imuno Booster:Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Nu utilizati produsul daca sunteti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A se consuma, de preferinta, inainte de data expirarii inscrisa pe ambalajul produsului.A nu se consuma in perioada de sarcina sau alaptare fara recomandarea medicului.A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat.Cititi intotdeauna informatiile de pe ambalaj/prospect inainte de utilizare.

Acest produs Biofarm Bioland Imuno Booster, 20 comprimate efervescente din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lansinoh Tampoane refolosibile pentru san, 4 bucati
Ceai de seara cu Rooibos si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea
Masca de fata nutritiva cu extract de morcov The Fresh, 19g, It's Skin
Microclisma pt evacuare 9 g, 6 bucati
Tampoane Pro Comfort super, 32 bucati, O.B.
Ser calmant fata pentru imperfectiuni, 40ml, Rootree
Ochelari de soare barbati Puma PU0368S 001
Sampon lichid cu urzica pentru par gras, 1000ml, Sabio
Pronat Faina bio de castane, 150g
chevron-right-circle