Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale, 30 + 30 comprimate efervescente

Beneficii Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale:celulele albe actioneaza impotriva agentilor externi, iar in acest proces de aparare concentratia de Vitamina C din leucocite se reduce la jumatate;se recomanda suplimentarea dietei cu Vitamina C pentru a optimiza functionarea sistemului imunitar al organismului;actiunea antioxidanta a Vitaminei C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;fiecare comprimat efervescent contine Vitamina C 1000 mg.Ingrediente Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale:Acid asorbic, carbonat de sodiu ( corector de aciditate), acid citric anhidru, izomalt ( agent de incarcare), acid malic si aroma de portocale ( potentiatori de aroma ), betacaroten 1% CWS/M ( corector de aciditate ), clorura de sodiu, acesulfam de potasiu si aspartam ( indulcitori ), aroma de mandarina ( potentiator de aroma ).Mod de utilizare Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale:Adulti: 1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml de apa.Copii cu varsta peste 12 ani: o jumatate de comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml de apa.Precautii / Atentionari Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale:Nu utilizati Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de lamaie daca sunteti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Persoanele cu afectiuni renale nu trebuie sa consume mai mult de 200 mg Vitamina C pe zi. Contine Aspartam (o sursa de fenilalanina). Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A nu se consuma in perioada de sarcina sau alaptare fara recomandarea medicului. Acesta este un supliment alimentar. Cititi intotdeauna informatiile de pe ambalaj/prospect inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Acest produs Pachet Redoxon Vitamina C 1000mg cu aroma de portocale, 30 + 30 comprimate efervescente din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta anti-imbatranire pentru barbati Clinique for Men, 100ml, Clinique
Spray hidratant Hydrabio Brume, 300ml, Bioderma
Crema hidratanta cu acid hialuronic, 50ml, Babaria
Kit Travel ten acneic Acnestil SOS, Rilastil
Cerave SA Gel Curatare Piele Uscata Aspra cu Rugozitati 236 ml
Pernuta termica anticolici cu samburi de cirese si husa detasabila Iepuras 179-V1, 1 bucata, Grunspecht
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL593 2VM
Inel pesar din silicon, inelar, fara suport - 6
Acid Linoleic conjugat formula energizanta, 90 capsule, GNC
chevron-right-circle