Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Humana 2 Lapte praf, 600 g

Beneficii Humana 2 Lapte praf:Gos: fibre prebiotice care apar deasemenea in laptele matern si contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoase;Formula adaptata varstei: contine lactoza si este usor de digerat, contine carbohidrati fara gluten care asigura o saturatie adaptata varstei;Produs din ingrediente lipsite de gluten( conform reglementarilor in vigoare);Acizi grași Omega-3: stimulează dezvoltarea creierului și celulelor nervoase;Vitamina D: susține absorbția de calciu pentru oase puternice;Ingrediente Humana 2 Lapte praf:Lapte degresat, zer demineralizat dietetic, uleiuri vegetale (de palmier, răpită, floarea soarelui), maltodextrină, sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), lactoză, sirop de glucoză, carbonat de calciu, emulsificator: lecitina din soia, săruri de calciu din acid ortofosforic, clorură de potasiu, citrat de sodiu, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina B6, vitamina A, tiamină, riboflavină, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), citrat de potasiu, L-tirozina, carbonat de magneziu, taurina, lactat feros, L-triptofan, oxid de zinc, sulfat cupri, sulfat de zinc, iodat de potasiu, sulfat de magneziu, selenat de sodiu.Mod de preparare Humana 2 Lapte praf:Fierbeti cantitatea de apa necesara si lasati-o sa se raceasca la 50°C sau incalziti apa Humana pentru bebelusi la temperatura de 50°C.Puneti aproximativ jumatate din cantitatea necesara de apa intr-o sticla curataUmpleti lingura de masurare Humana atasata si neteziti cu un cutit sau un obiect similar. Adaugati cantitatea necesara de pudra in sticla / biberon.Inchideti sticla si agitati energic continutul. Adaugati si restul de apa si agitati din nou.Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata 37°C.

Acest produs Humana 2 Lapte praf, 600 g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Veet Easy Wax rexerva ceara roll-on cu unt de shea, 50 ml
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4151/S/X 086 SP
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2975 028
Suzeta albastra simetrica din silicon Bonjour Paris 0-6 luni, 2 bucati, Canpol babies
Corector Infaillible 24H More Than Cocealer 324 Oatmeal, 11ml, L'Oreal Paris
Secom Ashwagandha SE 500mg, 60 capsule vegetale
Tratament reparator pentru varfuri despicate, 100ml, KayPro
Faina din ovaz, 1kg, Solaris
Spirulina, 60 comprimate, Dacia Plant
chevron-right-circle