Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

NutriSi Biscuiti vegani cu fructe rosii, 250g

Ingrediente NutriSi Biscuiti vegani cu fructe rosii:Faina de orez, faina de porumb, zahar din trestie, ulei de floarea soarelui, sirop de orez, amidon de porumb, faina de LUPIN, fibre vegetale, proteine vegetale, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, fructe rosii 1.5% (merisor, zahar, arome naturale, regulator de aciditate: acid citric, ulei de floarea soarelui, concentrat de suc de soc), agent de afanare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu, adaosuri: guma guar, guma xantan, arome.A se pastra la loc uscat si racoros.Valori nutritionale/100g:Valoare energetica 1817kj/ 432kcal, Grasimi 12.9 g, din care grasimi saturati 4.2g, Carbohidrati 70g, din care zahar 16g, Fibre 3.9g, proteine 6.7g, sare 0.81g.Produs in Italia.

Acest produs NutriSi Biscuiti vegani cu fructe rosii, 250g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set pictura 3D cu argila usoara Starry Night, 30x40cm, Oktoclay
Fiole pentru pete pigmentare cu niacinamide (vitamiba B3), 10ml, Babaria
Noah Balsam spray pentru descurcarea parului cu lapte & zahar pentru copii, 250 ml
ZDROVIT TYMISEPT 12 COMPRIMATE
Crema naturala cu spanz, 20g, Steaua Divina
Unguent cu galbenele, 50ml, Faunus Plant
Faina de grau, 1kg, Solaris
GOLD NUTRITION EXTREME FORCE L-GLUTAMINE VANILIE, 300 g
CC Cream UV Protection SPF38, 50ml, Dr. Hedison
chevron-right-circle