Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paine
  6. /
  7. NutriFree Panfette paine integrala...

NutriFree Panfette paine integrala feliata, 340g

Ingrediente NutriFree Panfette paine integrala feliata:Apa, amidon de porumb, faina integrala de hrisca 10%, amidon de orez, seminte 3.9%, ulei de seminte de floarea soarelui, dextroza, tarate de orez 2.9%, ulei de masline extra-virgin 2.3%, emulgatori: mono si dicliceride ale acizilor grasi, fibre de psyllium, proteine de mazare, proteina din cartofi, agent de ingrosare: guma de guar si guma de xantan, sare, drojdie, arome.Poate contine urme de lupin, mustar si soia.Tratat cu alcool etilic de suprafata.A se pastra intr-un loc uscat si racorosProdus Semipreparat – Istructiuni de preparare:Se coace timp de 3-4 minute in cuptor la 220 gade C.Valori Nutritionale/100g:Valoare energetica 1005 kj / 250 kcal, proteine 4,5 g; carbohidrati 36 g; grasimi 8.8 g; grasimi saturate 1,5 g; fibre alimentare 4.5 g; sare 1,29 gProdus in Italia.

Acest produs NutriFree Panfette paine integrala feliata, 340g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon antimatreata cu ichtiol Tratament Expert, 250ml, Gerovital
Pachet Promotional Celadrin Extract Forte 60 capsule + Colafast Colagen Rapid 30 capsule
Spuma pentru activarea buclelor, Curl Whip, 200 ml, Umberto Giannini
Gerovital Stop Acnee Gel Ultra-Activ pentru Corp, 50ml
Lotiune de corp cu extract de orez bio si seminte de chia Skin Nutries Healthy Habit, 400ml, Elmiplant
Secom Hepato-Care protectia ficatului, 59ml
BERES VITAMINA C 600MG + ZN 30 COMPRIMATE FILMATE
Crema anti-rid Botulin, 50ml, Frezyderm
Sampon energizant impotriva caderii parului cu aminexil Energy+ Dercos, 200ml, Vichy
chevron-right-circle