Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Alimente fara gluten
  6. /
  7. NutriFree Covrigei Tarallo, 180g

NutriFree Covrigei Tarallo, 180g

Beneficii Covrigei Tarallo:Produs de panificatie fara gluten;Produs fara lactoza, realizat special pentru persoanele cu intoleranta la gluten;Poate contine urme de lupin, mustar si soia;A se pastra intr-un loc uscat si racoros.Ingrediente Covrigei Tarallo:Amidon din porumb, faina de orez, amidon din cartofi, ulei de masline extravirgin, sare, proteina de mazare, zahar, agent de ingrosare: guma de guar, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi, E472e, drojdie, arome, antioxidant: extract bogat in tocoferoli.Valori nutritionale: Valoare energetica/100 gr: 1900kj/452kcal, Grasimi 17g, din care acizi grasi saturati 3.0g, Carbohidrati 70g, din care zahar 2.5g, Fibre 3.8g, Proteine 4.0g, Sare 2.7gProdus in Italia.

Acest produs NutriFree Covrigei Tarallo, 180g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.7 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Menstrofit cu vitex tinctura, 50ml, Steaua Divina
Gel de dus cu flori de Osmanthus special pentru calatorii, 75ml, L'Occitane
Crema pentru protectie solara cu centella asiatica SPF50+ PA++++, 50ml, Mary and May
ROTTA NATURA Evening Primrose + Vitamina E, 30 capsule
WET BRUSH PERIE DE PAR ORIGINAL DETANGLER MOV
Test de sarcina ultrasensibil Banda, 1 bucata, Barza
Jucarie dentitie Kitty Oliver, 1 bucata
Extract din muguri de NUC, 50 ml
Dormax x 14 cps
chevron-right-circle