Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Alimente fara gluten
  6. /
  7. Bezgluten Fursecuri fara zahar...

Bezgluten Fursecuri fara zahar si fara gluten, 130g

Ingrediente Bezgluten Fursecuri fara zahar si fara gluten:Amidon (cartof, porumb), margarina (uleiuri si grasimi vegetale/ulei de rapita, ulei de rapita complet hidrogenat/, apa, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilor grasi si poliglicerol; sare, regulator de aciditate: acid citric; aroma), faina (porumb, orez), fibre de porumb solubile, indulcitor: xilitol; ulei de rapita,  lapte  praf integral, fibre de cartofi, agent de ingrosare: guma de guar; emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi; agent de ridicare: carbonati de sodiu; aroma.Valori nutritionale la 100 gvaloare energetica 1959 kJ / 469 kcal;Gras 24 de ore;inclusiv acizii grasi saturati 8 ore;Carbohidrati 56 g;inclusiv zaharurile 0,7 g;fibra 10 g;Proteina 2,3 g;Sare 0,2 g.

Acest produs Bezgluten Fursecuri fara zahar si fara gluten, 130g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon antimatreata Men, 400ml, Gerovital
Microclisma pt evacuare 9 g, 6 bucati
Emofix unguent hemostatic, 30 g, DMG Italia
Deodorant Antiperspirant Sensitive 40 Ml/ 150 Ml
NEUTROGENA CREMA PENTRU PICIOARE INTENS REPARATOARE 50ML
Scutece chilotel Elite Soft Pants Marimea 3 pentru 6 - 11kg, 48 bucati, Huggies
Ciocolata 54% cacao cu lapte si alune de padure, 80g, Razvan Idicel
Sampon cu ulei de argan pentru par stralucitor Velvet Oil, 1000ml, Londa Professional
Costum medical unisex Petrol Blue, Model Activity - XS
chevron-right-circle