Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Alimente fara gluten
  6. /
  7. Bezgluten Biscuiti pentru ceai...

Bezgluten Biscuiti pentru ceai fara gluten, 130g

Ingrediente Bezgluten Biscuiti pentru ceai fara gluten:Amidon de porumb, margarina (uleiuri vegetale / palmier, rapita, nuca de cocos, palma partial hidrogenata / in proportii variate, apa, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi, lecitina; regulator de aciditate: acid citric; colorant: annatto), orez faina, amidon de cartofi, zahar, sirop de amidon, cartofi cu fibre, agenti de ingrosare: guma de guar; emulgatori: mono- si digliceride acizi grasi; ulei de rapita, galbenus de ou, agenti de crestere: carbonat de amoniu, carbonat de sodiu; regulator de aciditate: glucono-delta-lactona, acid tartric; acid tartaric; colorare: caramel; aromatizant.Potrivit pentru persoanele intolerante la gluten.Valoare nutritionala la 100 g de produs:Valoare energetica la 100 g de produs: 1993 kJ / 474 kcal Grasimi: 18 g, din care saturati: 1,3, Carbohidrati: 76 g din care zaharuri: 14 g, Fibre: 1,4 g, proteine: 1,4 g, sare: 0,45 g.

Acest produs Bezgluten Biscuiti pentru ceai fara gluten, 130g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Royal Jelly & Ginseng NATURALIA DIET, 10 fiole x 10 ml
Vitamina B6 50mg, 100 tablete, Solgar
DUCRAY ANACAPS PROGRESSIV 30 CAPSULE
Isis Pharma Glyco-A crema de noapte cu acid glicolic 5,5 % 30 ml
Nosette strong spray, 30 ml, rinite
Libero Swim Pants pentru inot S 7-12 kg x 6 buc
Crema de maini concentrata Cold Cream, 50 ml, Avene
Apivita deo roll on fresh 50ml
Inel gingival portocaliu Kalani Maxi +3 luni, 1 bucata, Tommee Tippee
chevron-right-circle