Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Jucarii
  6. /
  7. YOOKIDOO Carte cu lumini...

YOOKIDOO Carte cu lumini si muzica Baby Book, 40202, 1 bucata

Beneficii YOOKIDOO Carte cu lumini si muzica Baby Book:Cartea muzicala pentru bebe de la Yookidoo este o colectie de desene geometrice simple, cu un contrast placut expuse pe doua fete. Fiind alimentata cu baterii, cele 10 cadrane lumineaza in succesiune si faciliteaza urmarirea vizuala si perceptia profunzimii a copilului;Povestea vizuala este acompaniata de muzica din stilul clasic, compiland Haydn pentru relaxare si Chopin pentru stimulare (melodii repetitive, cate zece minute fiecare) care dezvolta abilitatile auditive ale bebelusului. Jucaria poate fi setata si pe modul silentios ca muzica sa fie oprita;Ajuta copilul sa descopere texturile interesante si culorile variate ori chiar imaginea lui in oglinda proiectata astfel incat sa fie folosita in maxima siguranta. Jucaria va facilita dezvoltarea senzoriala si tactica a celui mic;Cartea muzicala pentru bebe de la Yookidoo poate fi asezata in patut sau carucior sau chiar in pozitie verticala pe podea. Aceasta se pliaza cu usurinta pentru a fi depozitata sau transportata usor;Siguranta este pe primul loc - toate componentele jucariei sunt fabricate si dimensionate corespunzator pentru a putea fi mestecate, iar joaca sa se desfasoare in deplina siguranta;Versatilitate - aceasta jucarie va creste odata cu bebelusul tau., servind mai multor scopuri. Pe masura ce copilul va creste, va incepe „sa o citeasca” intr-un mod activ;Muzicuta curanta - melodiile captivante au fost adaptate special pentru a fi prietenoase cu urechea copiilor;Jucaria necesita 3 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse), de buna calitate si de o marca cunoscuta. Nu folosi baterii reincarcabile la jucarie.

Acest produs YOOKIDOO Carte cu lumini si muzica Baby Book, 40202, 1 bucata din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

129.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel spumant Atoderm Intensive, 200ml, Bioderma
Snack stelute din porumb cu branza +7 luni Bio, 20g, Organix
Sampon cu Keratina pentru parul deteriorat si tratat chimic sau termic, 400ml, Arganicare
Crema hidratanta si protectoare pentru fata si corp XEROLACT BASE, 400 ml, RILASTIL
Vopsea de par Argan Oil 7.7, 50ml, Korres
Crema de fata Madagascar Centella Hyalu-Cica, 75 ml, Skin1004
Proteina izolata din zer cu aroma de ciocolata Low Carb Protein Powder, 454g, Isopure
Mist parfumat pentru corp Lemonade Spritz, 200ml, Lavish Care
Stimu-serum ultra-concentrat pentru zi si noapte C+E PRO, 30ml, Lirene
chevron-right-circle