Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser hidratant si hranitor, Nourishing Firming Ampoule, 30 ml, KTW

Beneficii KTW Nourishing Firming Ampoule Ser hidratant si hranitor:Lasa pielea curata si stralucitoare;Ofera nutrienti din abundenta si hidrateaza profund pielea;Este special conceput pentru tenul deshidratat;Are o textura cremoasa care se absoarbe usor in piele, sigileaza si lasa pielea hidratata;73% Apa de orez (ingredientul principal): este excelenta pentru hidratarea si hranirea pielii, oferind tenului luminozitate, claritate si prospetime. Contine minerale precum magneziu, potasiu si calciu, care calmeaza pielea iritata si au un efect calmant rapid asupra bolilor de piele precum neurodermatita sau rozaceea;Vitaminele si oligoelementele furnizeaza pielii tot ce are nevoie pentru un aspect sanatos, proaspat si vital;Concentratul seric inovator, care face parte din tendinta de frumusete fara apa, este la fel de bogat ca o crema si la fel de hidratant ca o esenta;Bogat in vitaminele A, B, C si E, asigura un efect de stralucire, ajuta la diminuarea petelor pigmentare, cicatricilor si semnelor postacneice.Ingrediente KTW Nourishing Firming Ampoule Ser hidratant si hranitor:Rice water (73%), glycerin, canola oil, jojoba seed oil, albumin, 1,2-hexanediol, sunflower oil, seaweed oil, polyglyceryl stearate-10, Argan Cornell oil, water purified, jojoba seed extract, tromethamine / Acryllebite 10.Mod de utilizare KTW Nourishing Firming Ampoule Ser hidratant si hranitor:Aplicati doua trei picaturi pe ten inainte de produsele hidratante (crema), evitand zona ochilor si a gurii.Se foloseste impreuna cu crema sau ulei hidratant etc.„Cand pielea devine uscata si obosita din cauza stresului sau cand vremea se schimba, pielea dumneavoastra devine uscata si descuamata. Este mai bine sa utilizati serumul/fiola impreuna cu o crema/ulei hidratant."Tipuri de ten: Potrivit pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea matura deshidratata care este predispusa la roseata, riduri si / sau pete hiperpigmentare.

Acest produs Ser hidratant si hranitor, Nourishing Firming Ampoule, 30 ml, KTW din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta de fata RX Moisture Relief, 220ml, Dr. Hedison
Ser lipozomal cu 5 tipuri de vitamina C C-VIT, 30 ml, Sesderma
Dischete din bumbac BIO demachiante dreptunghiulare, 180 bucati, Tadam
Rame ochelari de vedere dama vupoint WD0056P C4
Vitamina C cu pulpa de macese si stevie, 30 comprimate, Alevia
Crema pentru zona ochilor Radiance C+, 30ml, PFC Cosmetics
Gainer proteine Serious Mass cu aroma de vanilie, 2.73kg, Optimum Nutrition
Gerovital Beauty Anticearcan Soft Focus 15 ml
Vopsea crema permanenta Palette Intensive N1 Negru, 110ml, Schwarzkopf
chevron-right-circle