Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%, 30ml

Beneficii The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%:Vitamina C este un antioxidant eficient ce confera luminozitate si reduce semnele imbatranirii;Alpha Arbutinul este un ingredient activ biosintetic, foarte purificat, ce reduce petele si corecteaza aspectul neuniform al tenului;Nu contine: apa, alcool, ulei, silicon, gluten, nuci, alune sau alte derivate;Produs vegan;Nu a fost testat pe animale.Ingrediente The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%:Propanediol, Ascorbic Acid, Alpha-Arbutin.Mod de utilizare The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%:Aplicati cateva picaturi pe fata dimineata si seara. Folositi protectie solara pe timpul zilei.Precautii / Atentionari The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%:Vitamina C si Alpha Arbutinul sunt mai putin stabile in apa, de aceea folosirea lor in formule ce contin apa este descurajata. Produsul este o solutie stabila, nu contine apa sau ulei, totusi se poate simti putin ""uleioasa"" cateva secunde dupa aplicare. Atentie! A nu se folosi cu Niacinamida. A nu se folosi (sau cel putin alternati) cu peptide.Pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea si consultati medicul. Utilizati conform instructiunilor si numai pe pielea fara leziuni. Este recomandat sa efectuati un test alergologic cutanat."

Acest produs The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%, 30ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Natural Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4124/S 807
Crema hidratanta de maini Crisp Citrus, 75ml, Origins
Extract castravete Bio, 10ml, Ellemental
Test de sarcina tip caseta Barza x 1buc
Fixodent Complete Original Duo Pack, 94g
Covrigei sarati cu ghimbir, 100g, Solaris
Gel tratament antiacnee Anti-Blemish Solutions, 15ml, Clinique
Ulei reparator par cu ulei de argan, 18ml, Hask
chevron-right-circle